Kasvuasi vauhdittamassa – jo vuodesta 1998

Olemme kehittäneet ajoneuvoalan ohjelmistoratkaisuja määrätietoisesti jo 25 vuotta. Toimimme riippumattomasti Suomessa ja aiomme olla kehityksen kärjessä – asiakkaidemme tukena – seuraavatkin 25 vuotta.

Teemme joka päivä töitä arvojemme mukaisesti. Kehitämme monimutkaisista asioista yksinkertaisesti toimivia. Uskomme ihmisten väliseen avoimuuteen ja luottamukseen. Kuuntelemme asiakastamme.

Etsimme ja löydämme ratkaisuja. Tehostamme prosesseja, nopeutamme toimintoja ja tuomme laatua päivittäiseen tekemiseen. AutoFutur ja KoneFutur-ohjelmistomme avulla autamme asiakastamme säästämään aikaa eli rahaa – ja keskittymään oman yrityksen tulokselliseen pyörittämiseen.

Kehitys jatkuu

Vitec FuturSoftissa on jo vuodesta 1998 alkaen kehitetty ohjelmistoja asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Tämän hedelmällisen yhteistyön ansiosta ohjelmistomme soveltuvat erilaisten asiakasryhmien päivittäistä toimintaa tukemaan – autokorjaamosta varaosaliikkeeseen ja pienkonekorjaamosta venetelakoihin.

Tarjoamme ohjelmistoja pääsääntöisesti pilviympäristöön asennettuna, koska se edustaa nykyajan teknologiaa ja takaa toimintavarmuuden myös tulevaisuudessa. Ohjelmistomme ovat nimeltään AutoFutur ja KoneFutur. Mietitään yhdessä, miten ohjelmistomme soveltuisivat yrityksesi tarpeisiin tehokkaimmin!

”ASIAKKAAN TARVE OHJAA TOIMINTAAMME”

Vitec FuturSoft -ohjelmistot

Vitec Futursoft Oy on Pasilassa toimiva ohjelmistotalo. Olemme osa pohjoismaista Vitec Software Group Ab:tä. Toimitamme ja kehitämme teknisen kaupan alan toiminnanohjausjärjestelmiä korjaamoille ja varaosaliikkeille.

Kiinnostuitko? Kerromme mielellämme lisää!

    Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.